Vass Lívia, üdvözöllek és nagyon örülök, hogy az oldalamra látogattál!

Marketing és reklám ügyintézőként végeztem a gimnáziumi tanulmányomat követően, így már korán a reklám világa felé orientálódtam. Majd a Savaria Egyetemi Központban  folytattam tanulmányaimat pénzügy vonalon. Nem sokkal később a nyomdaiparban egy álom kezdett kialakulni bennem a a reklámanyagot tervezéséhez. A gyakorlatiasság érdekében viszont a vendéglátás, értékesítés és a pénzügy világába is belátást nyertem. Mindeközben lelkes amatőr fotósként jártam a világot.

Budapesten marketing menedzsereként végeztem a napi feladatokat, majd a nyelvismeretre pár év külföldi munka során nyertem szert Ausztriában.

Az értékesítés területén szerezett tapasztalatom a vállalkozásomban sokszor nagy szerepet játszik, hisz tudnom kell az ügyfeleim igényeit ,elképzeléseit, mielőtt a közös munkába  belevágnánk!

A vállalkozás arculatának tükröznie kell a viselőjét, de meg kell felelni az online és offline kivitelezéseknek és modern piacon maradásnak is.

Fotográfus és fotótermék kereskedő végzettségre tettem szert Budapesten  a Focus Oktatási Központban! Csodás eszközparkom lehetővé teszik aminőségi és nagy nyomdai kivitelezések lehetőségét is!

Szeretném, hogy az általam készített fotók  és reklámanyagok célba érnének s érzelmet váltanának ki mindazokból akiknek szólnak!

Ha van egy út ami nekünk lett rendelve, egyszer csak rákanyarodunk és sosem állunk meg!